back Villa Arsenaal Programma Reserveren Contact Partners Historie Evelyn Bakker Maartje & Kine  

We nemen u mee op een reis door het gebouw en door de tijd. De rode draad is hoe al vanaf het begin van het ontstaan van Delft de fundamenten werden gelegd van de creatieve technische en ondernemende stad. De mensen van toen creŽerden de geschiedenis van nu, zoals de Delftenaren en Delftse bedrijven en instellingen van nu de geschiedenis van morgen schrijven. We staan op elkaars schouders en bouwen door.

Villa Arsenaal maakt het zichtbaar en voelbaar met licht, beeld, theater, muziek, cabaret, dans en spraakmakende voorbeelden. Ook wordt u verwend met culinaire heerlijkheden en lekkere drankjes tijdens uw reis. Een unieke all-inclusive avond uit.

U maakt de reis met z'n tweeĎn of in een gezelschap van maximaal 50 gasten per aanvangstijd. Per avond zijn er 5 aanvangstijden met tussenpozen van een half uur.

Het programma moet natuurlijk een beetje verrassing blijven, want dat is een deel van het avontuur. Binnenkort zullen we hier meer tipjes van de sluier oplichten:
 
 


 

Evelyn Bakker

Evelyn Bakker is een 24 jarige danseres/choreograaf uit Delft. 3 jaar geleden is zij afgestudeerd aan het Albeda Dans College in Rotterdam waar zij werd opgeleid als all-round danseres. Vorig jaar was Evelyn een van de 13 dansers uit Sky de Musical waarin zij een paar maanden met de beroemde choreografen Keone en Mari Madrid mocht samenwerken. Bij Villa Arsenaal zijn er 4 dansers (Guillermo Blinker, Redouan Hergelink, Sophia Mason & Evelyn Bakker) van de musical samengekomen om een fantastische show in elkaar te zetten. Een erg getalenteerde en gevarieerde groep bij elkaar zorgt voor een verassend optreden!


 

Maartje & Kine

Een muzikaal cabaret duo, begonnen bij Lijm & Cultuur in Delft en ze bestormen inmiddels heel Nederland. Speciaal voor Villa Arsenaal schrijven zij nieuw materiaal. Bekijk meer van Maartje & Kine op YouTube: